Testimoniale | 0265-211.150

Testimoniale

Locuiesc in Targu Mures am un apartament cu doua camere geamuri termopane fara izolatie exterioara, un oras cu iernile destul de friguroase .

In anul 2010 am hotarat sa trec la incalzire individuala. Am cautat mai multe solutii la diferite producatori si distribuitori. Am trimis mai multe cereri de oferta si pana la urma am ales sa folosesc panouri radiante pentru incalzire si boiler electric pentru apa calda. Au trecut trei ani de cand folosesc panouri radiante si sunt foarte multumit de randamentul si consumul acestora. Nu stiam de la ce producator sa aleg aceste panouri radiante si cat va fii factura curentului electric.

Dupa trei ani de folosinta recomand tuturor acest sistem de incalzire pentru ca merita! Panourile radiante cumparate de la firma Prisma Info S.R.L. si dimensionare corecta a apartamentului (2 camere) facuta de ei au fost eficiente pentru mine. Recomand sa cumparati panouri de la Prisma Info S.R.L. penru ca au un randament foarte bun si un pret mic fata de alti producatori.

Consumul curentului electric cu panouri+boiler electric+aparate de uz casnic(televizor,calculator,masina de spalat,cuptor cu microunde,frigider….ect.) in lunile de iarna au dat o medie de 600 kw/luna, adica aproximativ 300 ron/luna.

Sa ai incalzire,apa calda si restul consumului electric la acest pret iarna!

Attila (Targu Mures),

Acum dupa a II a iarna trecuta cu incalzirea casei( apartament cu 2 camere ) cu panourile radiante cumparate de la firma Dvs. nu-mi ramane decat sa va multumesc ! O data pentru eficienta, costuri de incalzire mai scazute decat cu vechiul sistem( sobe cu lemne ) dar si costurile de achizitie mici.Vreu sa va spun ca am studiat foarte mult piata de profil si bineinteles ca am ales varianta romaneasca pentru costuri de achizitie de aproximativ 3-4 ori mai mici fata de produsele similare din import.

Eu am recomandat produsele dvs. si in prezent in Harsova o familie si-a utilat cu acest sistem de incalzire casa cu o suprafata de 120 m.p. ( familie care se declara multumita atat de costurile incalzirii cat si de comoditatea conferita de acestea).

Firma la care lucrez , a schimbat si ea sistemul de incalzire cu cel cu panori radiante in birouri si este foarte bine.

In aceste conditii nu pot decat sa va felicit si cred ca trebuie sa va faceti cunoscute produsele DVS. pentru ca nu sunt mai prejos decat cele din import, ba din contra, mai ieftine si cu functionalitate foarte bune!

Lili (Harsova),

Buna ziua

Va scriu cateva randuri cu privire la panourile smart.

Folosesc panourile radiante “SMART” de un an. Am trecut prima iarna cu ele fara o crestere semnificativa a facturii de curent electric. Locuiesc la casa, si tin sa mentionez ca am avut in vedere de la inceput instalarea unui sistem de incalzire cu panouri radiante completat de un semineu. Instalatia electrica a fost dimensionata pentru a face fata solicitarii panourilor, iar gradul de izolare al casei este unul foarte bun. In aceste conditii panourile incalzesc fara probleme volumul pentru care sunt proiectate. Dupa parerea mea, principalul avantaj al panourilor radiante este posibilitatea de a incalzi selectiv incaperile unei case, iar cuplate cu un termostat programabil, acestea pot oferi un nivel de incalzire perfect potrivit pe nevoile utilizatorului. Atuul panourilor radiante SMART este raportul calitate/pret foarte bun, iar posibilitatea de personalizare cu imagini poate fi folosita pentru a aduce un plus de caldura estetica incaperii. Singurul minus al panourilor SMART ar fi un mic zgomot pe care acestea il fac datorita dilatarii si contractarii invelisului din tabla. Din cate am inteles problema a fost remediata pe modelele mai noi de panouri, ramane de vazut la urmatoarea comanda si voi reveni cu o confirmare.

Cu stima,
Alin (Cluj)

Alin (Cluj),