Acoperiri galvanice | Galvanizare | 0265-211.150

Acoperiri Galvanice

Galvanizarea

Galvanizarea este un process electrochimic prin care se acopera suprafata unui metal cu alt metal, a carui ioni sunt disociati in solutia electrolitica.

Scopul galvanizarii este cresterea rezistentei la coroziune a pieselor acoperite. S.C. Prisma Info ofera servicii de galvanizare electrochimica prin nichelare, alamire, fosfatare si zincare cu pasivarea specifica, pe rame sau in tamburi.

Pe linia de tamburi, compusa din 15 vane, se executa operatiile specifice in tamburi orizontali pana la o capacitate de 60 kg pe tamburi. Pe linia de rame, compusa din 15 vane, se executa galvanizarea pieselor cu dimensiuni maxime de 250 x 1000 x 600 mm.
Sectia de galvanizare este dotata cu aparatura de verificare si control furnizata de firmele Hanna Instruments si DeFlesko din SUA, putand sa va ofere certificate cu referire la grosimea de strat.

Din grija fata de calitatea produselor noastre, am implementat incepand cu 2009 Sistemul de management ISO 9001/2008, auditul fiind executat de firma TUV Reinland Germania.

Acoperiri galvanice, galvanizare suruburi albeAcoperiri galvanice, galvanizare suruburi galbene 01Acoperiri galvanice, galvanizare suruburi galbene 02Acoperiri galvanice, galvanizare suruburi galbene 03Galvanizare, nichelare, alamire, zincare 01Galvanizare, nichelare, alamire, zincare 02Galvanizare, nichelare, alamire, zincare 03Galvanizare, nichelare, alamire, zincare 04Galvanizare, nichelare, alamire, zincare 05